Hyrbil

Med en hyrbil i Sverige kan du uppleva mer på din lokala utflykt eller längre resa. Alla våra partners erbjuder hyrbilar i toppklass på fler än 220 platser över hela landet. Oavsett om du söker lägsta priser eller högsta kvalitet har våra utvalda partners en hyrbil inrikes för dig.  

SÖK PRISER OCH INFO HÄR!

Eller ring bokningen på tel 08-667 85 25.


Att resa med hyrbil i Sverige är en upplevelse i sig och du kommer att se vackra landskap såväl som större och mindre städer. Det är säkert att hyra bil inrikes eftersom vägnätet håller en bra standard utan tyngre trafik. I de priser som visas ingår nästan alltid fri körsträcka och samtliga försäkringar som du behöver för din hyrbil. För extra trygghet kan du lägga till självriskeliminering, personligt skydd med mera. Allt efter dina behov och önskemål. I hyrbilsparken i Sverige är de mindre hyrbilarna motsvarande Toyota Yaris eller liknande, mellanbilarna som en VW Golf och de lite större som en Volvo S60. Det finns hyrbilar för alla utöver dessa så som transportbilar, cabriolet, familjebussar och suvar. 

Många resenärer som anländer med flyg till våra större flygplatser i Stockholm, Göteborg och Malmö tar en hyrbil för sin vidare resa inom Sverige. Ofta kan det vara mer förmånligt att ha en hyrbil för inrikes resor eftersom taxi och andra transporter kan vara kostsamma. Tänk på att kontrollera hyrbilens skick när du hämtar upp den för att inte bli betalningsansvarig för eventuella skador som inte du har orsakat. Du behöver också ha ett kreditkort som används som deposition och garanti under tiden som du disponerar hyrbilen. Förboka alltid för att få de bästa priserna och villkoren, att boka på plats är inte vanligt för hyrbilar i Sverige.

Våra största hyrbilspartners är Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt och Mabi. Tillsammans har de stationer på de flesta orter i Sverige. Om du tex bara vill ha en hyrbil under lördag och söndag är ett tips att söka fredag till måndag eftersom det kan finnas prispressade weekenderbjudanden som har ett lägre totalpris.